Беларуската тенисистка Арина Сабаленка загуби своя приятел - бившият елитен

...
Беларуската тенисистка Арина Сабаленка загуби своя приятел - бившият елитен
Коментари Харесай

Приятелят на Арина Сабаленка се е самоубил, твърди АНСА

Беларуската тенисистка Арина Сабаленка загуби своя другар - някогашният първокласен хокеист Константин Колцов. Водеща версия за неочакваната гибел на 42-годишния мъж е самоубийство, написа италианската организация АНСА.

Случката се е разиграла в хотел в Маями, където международната №2 би трябвало да взе участие в Мастърс шампионата на твърди кортове, само че в този момент това е под въпрос.

АНСА се базира на локални медии, които пък цитират полицията. Униформани са били извикани през нощта в хотел, тъй като " човек е скочил от балкона ". Това съобщи представителят на полицията Арджемис Колоум. Засега не се работи върху допустимо закононарушение.  

В същото време беларуският вестник " Телеграф " написа, че Колцов е умрял от откъснал се тромб.

Преди да научи ужасната новина, Арина Сабаленка разгласява фотография в обществените мрежи на борда на аероплан на път за Флорида от Калифорния, като в фрагмента се вижда и Григор Димитров с закачлив жест.

Колцов и тенисистката имаха връзки от 2021 година насам. Той бе до нея при започване на тази година в Австралия, където Арина по решителен метод отбрани купата си.

Константин Колцов е някогашен хокеист, носил екипа на " Питсбърг Пингуинс " в НХЛ. Тимът изрече съболезнования с черно-бяла фотография. Той беше национал на Беларус, игра на Зимните олимпийските игри през 2002 и 2010 година, бе и част от треньорския щаб на тима.  

Преди да почине беше помощник-треньор в тима на съветския ХК " Салават Юлаев ".

" С дълбока тъга ви осведомяваме, че треньорът на Салават Юлаев Константин Колцов умря. Той беше мощна и жизнерадостна персона, той беше обичан и почитан от играчите, сътрудниците и почитателите ", се споделя в известието на тима от КХЛ.

Арина Сабаленка е преследвана от несгоди отвън корта. Нейният татко Сергей, също някогашен хокеист, умря през 2019 година едвам на 43-годишна възраст. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР